Ringmaten - Je ringmaat meten

Ringmaten

Je ringmaat meten

Om vooraf een overzichtje te bieden over het artikel zelf komen hier de verschillende onderwerpen die worden behandeld:

  1. Juiste ringmaat bepalen van verlovingsring, trouwringen of jubileumring?
  2. Ringmaten in het algemeen
  3. Ringmaat eerste stap naar persoonlijke trouwringen
  4. Ringmaat verlovingsring bepalen
  5. Ringmaten trouwringen
  6. Ringmaten jubileumringen achterhalen
  7. Ringmaten bij een bollende binnenkant
  8. Ringmaten bij een rechte binnenzijde
  9. Je ringmaat veranderd ongemerkt
  10. Wat is een ringmaat eigenlijk?
  11. Omrekenen van Ringmaten
  12. Ringmaten Dames
  13. Ringmaten Heren
  14. Verschillende manieren en trucjes om een ringmaat te weten te komen:
  15. Tien tips om je ringmaat op te meten
  16. Overzicht meest gangbare ringmaten

De leestijd is circa een 10-15 minuten als je het helemaal van A-Z doorleest.

Juiste ringmaat bepalen van verlovingsring, trouwringen of jubileumring?

Dit verschil maken we alvast maar aan het begin van dit artikel omdat het drie verschillende omstandigheden zijn waarin ringen gekocht kunnen worden naast allerlei andere momenten als verjaardag, slagen, fashion en niet te vergeten – gewoon een mooie ring willen hebben en vele andere.

Gezien we specialist zijn in relatieringen zoals verlovingsringen, trouwringen en jubileumringen houden we het hierbij en zoomen we hierop in. Zelf gebruiken we het be- ver- en herzegelen van de relatie maar ook in de drie V’s van Vragen,  Verbinden en Vieren kunnen we ons helemaal in vinden.

We geven een aantal tips, die lees je verder op en willen je geheel overzicht bieden waar je rekening mee moet houden om een ringmaat te bepalen.

Ringmaten - ringmaat meten bestaande ringen met ringenstok
Ringmaten – ringmaat meten bestaande ringen met ringenstok

Maar laten we beginnen te zeggen dat het vaak over de VOORLOPIGE ringmaat gaat. De Breedte en het profiel / vorm van de nog te kopen ring hebben ander andere ook invloed op een maatvoering. Maatvoering is ook medebepalend voor het draagcomfort.

Soms vindt iemand een ring die goed zit (volgens het geoefende oog) veel te strak zitten… en moét deze koste wat het kost losser om de vinger van de persoon om het-gevoel-van-fijn-zitten van de ring voor de persoon zelf. Hieraan zitten echter grenzen 🙂 om het niet te verliezen maar kan echt tot een andere maat leiden als gevolg hiervan. En praat je hier over het eerder genoemde onderdeel: draagcomfort.

Wat heeft het dan voor nut hierover iets te lezen, kun je denken?

Goed beslagen ten ijs komen is nog nooit iemand minder van geworden en een beetje bewuster worden over iets dat je minder vaak doet of waar je minder van afweet, geeft wat meer inzicht dan alleen een ringenbos passen. Je weet wat beter waar je om moet letten en wat voor jou en/of je partner belangrijk zou kunnen zijn.

Dit geldt zowel voor verlovings-, trouw- en jubileumringen.

Onze verlovingsringen en jubileumringen zijn altijd op de juiste na te bestellen of op maat te maken en de maatbepaling van trouwringen is bij ons een garantie bij afleveren, zodat jullie hier ook niet mee belast worden.

Ringmaten in het algemeen

Over ringmaten valt eigenlijk heel veel te zeggen. Niet alleen hoe je deze kan omreken of wat gemiddelden maten zijn, maar ook hoe je deze zelf kan meten, welke trucjes er zijn en tabellen met ringmaten die anders worden bepaald.

Soms zijn de lichamelijke eigenschappen de doorslaggevende factor voor een juiste maatbepaling of is juist de context anders waarin je de ringmaat wil weten. Verloven, trouwen of een ring geven voor een bepaald jubileum (10, 25 of 40 jaar gerouwd bijvoorbeeld) hebben allemaal een andere context van achterhalen van ringmaten.

Ringmaten - Je ringmaat meten met meetlint met luxe trouwring, verlovingsring of jubileumring
Ringmaten – Je ringmaat meten met meetlint met luxe trouwring, verlovingsring of jubileumring

Ringmaat eerste stap naar persoonlijke trouwringen

Als het om persoonlijk maken gaat van trouwringen dan praat je over het hart van TrouwringenLounge! Persoonlijke trouwringen zijn onze lust en ons leven om een heleboel redenen maar vallen buiten het bereik van van dit artikel.

Wat belangrijk is om te weten is dat een maat persoonlijk is en eigenlijk de start van het persoonlijk maken van de trouwring al zie je vaak dat de maat het laatste aspect is van trouwringen persoonlijk maken en uitzoeken is.

In vroegere tijden lag van elk type ring en elke maat op voorraad om bij binnenkomende bestellen alleen nog gegraveerd te worden (nog zo’n manier om je ring persoonlijker te maken). De maat was dan belang en natuurlijk de de kleur goud.

Tegenwoordig is het heel anders, er zijn talloze manieren om je ring helemaal naar wens te maken waar de maat van de ring helemaal in feite aan de basis heeft gestaan van het huidige ‘custom made tijdperk’ in de wereld van trouwringen.

Daar waar de maat en goudkleur variabelen waren, zijn het aantal diamant, de zetting,  breedte, hoogte, oppervlaktebewerking van de ring en nog veel meer andere opties om bijvoorbeeld trouwringen persoonlijk te maken allemaal samen te stellen tot een persoonlijke (trouw)ring.

Ringmaat verlovingsring bepalen

Hoe kom ik achter haar of zijn ringmaat?

Ja, hoe ga je dat aanpakken? Je wil het toch een beetje geheim houden allemaal maar wat is haar of zijn ringmaat?

Verlovingsringen hebben een andere aanpak dan bijvoorbeeld trouwringen. Het hele proces draait om het verrassingselement hier hoort ‘geheimhouding’ bij.

Hoe kom je er dan achter wat de maat is van je aanstaande verloofde?

Hier zijn allerlei trucjes voor :

  • Het touwtje, papiertje of meetlint
  • Een passende ring ‘meenemen’
  • Gebruik een liniaal voor de diameter van de ring te meten
  • Vraag vrienden/vriendinnen, zussen, moeders
  • Geraffineerde manieren
  • De schuifmaat
  • Print de verschillende ringmeters hier
  • Ringsizer
  • Maatstok

We zullen deze later per mogelijkheid verder toelichten.

Ringmaten trouwringen

Ringmaten van trouwringen gebeurt binnen een hele andere setting. Er is feitelijk geen geheimhouding meer nodig of aanwezig en worden gezamenlijk op het moment van bestellen bepaald tijdens de afspraak. Metingen worden verricht met pasringen die qua breedte en bollende cq. vlakke binnenzijde dichtbij het profiel liggen van de gekozen ringen.

Hierdoor creëer je de dichtstbij mogelijke omstandigheid van de ring die uiteindelijk op de gemeten vinger komt. Het is dan ook heel voornaam van te voren te weten aan welke hand de ring gedragen gaat worden gezien er vaak een verschil zit in de linker- en rechterhand.

Ringmaten Dit ligt anders bij ringen kopen via de webshop. Trouwringenkopen via de webshop heeft weer een andere aanpak en zal onder andere via de post de juiste ringenbos worden toegezonden om de correcte maat te achterhalen.

Ringmaten jubileumringen achterhalen

De jubileumring, weer zo’n ring die de waarde van de relatie weerspiegeld en een ijkmoment, een her-zegeling en gebaar van dankbaarheid. Prachtige momenten als 25 jaar huwelijk kunnen hiermee verrijkt worden en is het toch leuk dit weer als verrassing te geven. Een goed passende ring, een ring dus die gedragen op de voor ogen hebbende vinger biedt dan vaak uitkomst.

Maar omdat er wederom verschillende factoren zijn die hierboven beetje voor beetje zijn beschreven is het een uitkomst om een ring van te voren te kunnen meenemen en later na meten van de echte vinger deze op de juiste maat na te bestellen en eventueel te graveren. En natuurlijk bieden de trucjes ook uitkomst.

Ringmaten - Je ringmaat meten met ringenstok met jubileumring
Ringmaten – Je ringmaat meten met ringenstok met jubileumring

Ringmaten bij een bollende binnenkant

Een wezenlijk belangrijk onderdeel van de maat is of de ring een bollende of een vlakke binnenzijde heeft. Als je een ring koopt met een bollende binnenzijde dan is het ‘weerstand’ deel van de ring kleiner dan bij een vlakke ring.

Als je een ring zou kopen op de diameter van het dikste punt van de vinger, dit is het punt waar de ring minimaal overheen geschoven moet kunnen worden, dan zou deze te groot zijn gezien het punt van het bollende deel de maat presenteert. Dis je moet een halve maat omlaag om de juiste maat te krijgen.

Een bollende binnenzijde heeft als voordeel dat deze vaak als draagcomfort verhogend.

Ringmaten bij een rechte binnenzijde

Dit geldt andersom ook voor ringen met een vlakke binnenzijde, deze is overal even groot over de gehele breedte van de  binnenzijde van de ring en dit moet dus goed over het dikste punt van de vinger geschoven kunnen worden. Het komt er dan weer op aan welke type vinger je heb en ook de breedte van een ring speelt hierin een rol.

Bij solitairringen, dat zijn ringen die een zetting bovenop hebben, deze zijn vaak smaller aan de onderzijde van de ring dus is de weerstand minder.

Kies je bijvoorbeeld voor een memoire ring met diamantjes rondom dan is deze alweer wat breder en vaak is de binnenzijde bollend, maar kan ook vlak zijn. Allemaal specifieke dingen om rekening mee te houden.

 

Ringmaten bepalen bij een bollende binnenzijde van de ring en een vlakke binnenzijde
Ringmaten bepalen bij een bollende binnenzijde van de ring en een vlakke binnenzijde

Op bovenstaande afbeelding is heel goed te zien wat een bolling doet in een ring. Als de ring vlak zou zijn dan zou deze gestopt zijn bij de rode lijn en recht doorlopen. In een bollende ring is de diameter zoals dit is aangegeven met de groene lijn.

Omdat deze bollende is, is er maar een kleine ‘weerstand’ op desbetreffende afgenomen maat (hij loopt immers bol) en doet deze ‘groter’ aan en gaat deze losser zitten.

Je ringmaat veranderd ongemerkt 

Je merkt het soms helemaal niet als je geen ringen draagt, maar de ene dag is de vinger wat meer opgezet dan andere dagen en visa versa, soms zijn ze deze dan gewoon wat dunner dan de dag daarvoor. Verschillende zaken zijn hierop van invloed.

Ga je je ringmaat meten, dan moet je rekening houden met één belangrijk detail: je vingers zetten uit bij warmte. Dit kan gebeuren op hete dagen in de zomer, maar ook in een warme ruimte maar ook als je warme handen hebt of net met een boodschappentas hebt gelopen of lekker in de sportschool hebt gestaan.

Dan is het eigenlijk niet een goed plan om de definitieve maat te meten omdat dit een vertekend beeld geeft van de ‘gemiddelde’ maat die je op dat moment doorgaans hebt.

Veel mensen worden in de loop van hun leven zwaarder en hier zie je vaak ook op de lange duur dat de ring te klein wordt. Er komt zelfs weer een moment, vaak bij het nog ouder mogen worden dat de ringen weer te groot worden.

Wat betekent dit?

Gezien relatieringen het verhaal vertellen en symbool staan voor de relatie is het raadzaam deze te kiezen in een goed te vergroten en te verkleinen materiaal.

Ringen van staal of titanium zijn lastiger van maat te veranderen en daartegenover is een edel metaal als goud goed  jist goed van maat te veranderen. Een tip voor de (hele) lange termijn.


Wat is een ringmaat eigenlijk?

Ringmaten worden in met name in Nederland, België en Duitsland gedaan aan de hand van de diameter van de ring of de omtrek van de binnenzijde.

Omrekenen van Ringmaten

Een makkelijk rekensommetje is dat als je de diameter x 3,14 (pi) doet je de omtrek krijgt en vise versa, als je de omtrek hebt en deze deelt door 3,14 je de diameter krijgt.

Ringmaten Dames

De gemiddelde maat van een damesring is de diameter maat 17,50 (17,5 mm) wat overeenkomt met een maat 55 (mm).  Veel voorbeeldmodellen zijn vervaardigd op maat 54 of 56

Ringmaten Heren

De gemiddelde maat van een herenring is de diameter maat 20,00 (20,0 mm) wat overeenkomt met een maat 63 (mm).  Veel voorbeeldmodellen zijn vervaardigd op maat 62 of 64

Verschillende manieren en trucjes om een ringmaat te weten te komen

Het touwtje of strookje papier

Je leest veel overeen touwtje om je vinger doen of een stukje papier. Weet dan wel wat je doet. He is namelijk best lastig dit accuraat te doen wat echt wel belangrijk is om een maat door te geven.

Het is goed te weten wanneer je een touwtje neemt om de omtrek te bepalen niet de ‘weerstand’ simuleert die een strookje papier wel beter doet. Je meet met het touwtje enkel een alleen de omtrek van punt met de grootste diameter van desbetreffende vinger. De parameter ‘weerstand’ is hier niet aan de orde.

Maar met een beetje inzet kun je een heel eind komen.

Let in ieder geval op het volgende:

  • Wat is de breedte van de nieuw te kopen ring, komt deze overeen met de breedte van het strookje papier waar je dit mee meet.
  • Heeft de nieuwe ring een bollende of vlakke binnenzijde
  • Bepaal het dikste deel van de vinger (waar de vinger de grootste diameter heeft), vaak is dit de knokkel van de vinger

Gebruik een meetlint of liniaal om de diameter van de ring te meten

De makkelijkste manier om een ringmaat te bepalen is aan de hand van een ring waarvan je weet dat deze goed past en plezierig zit. Deze manier is ook handig als je bijvoorbeeld iemand wilt verrassen met een ring en je wilt diegene niet naar zijn of haar maat vragen. Je kunt dan eenvoudig een ring ‘lenen’ om te meten.

Wederom is de platte of bolle binnenzijde van belang om de juiste maat af te lezen.

Ringmaten - Je ringmaat meten met meetlint
Ringmaten – Je ringmaat meten met meetlint

Het verschil tussen een touwtje en papiertje en een meetlint is dat het meetlint direct de lengte (omtrek) van de vinger geeft in centimeters. Een keerzijde is dat het meetlint breder is en meer ‘weerstand’ geeft dan ‘nodig’ dan het strookje papier dat op de gelijke breedte van de ring is geknipt.

Vraag vrienden/vriendinnen, broers, zussen, vaders en moeders

Er staat een hele kennisbank tot je beschikking als het gaat om vrienden en vriendinnen en familieleden. Vaak zijn vriendinnen of vrienden al eens samen wel eens een juwelier ingestapt om hun vriendschapsring te kopen, die blingring samen te kopen of die Buddha to bUddha en is hun maat eens opgemeten. Bonnetjes hiervan zijn waardevol in je zoektocht.

Ook is het natuurlijk mogelijk dat eens eerder een ring is gekocht voor gelegenheid, of een ring vermaakt van opa of oma en zijn hier garantiebewijzen, facturen of reparatiebonnen van bewaard gebleven waarop allerlei informatie staat en je een stap of zelfs waarmee je de ringmaat kan achterhalen.

De schuifmaat

Ringmaten - Je ringmaat meten met schuifmaat
Ringmaten – Je ringmaat meten met schuifmaat

Heb je een schuifmaat voor handen dan is dit een efficiënte manier om direct de maat te achterhalen. Je doet de ring om de schuifmaat en leest aan de hand van het deze blijft steken op de maat van de ring. Let wel, wederom is hier het aflezen een belangrijk gegeven. Als de ring een recht binnenzijde heeft dan is de maat van de ring het onderste randje (dus waar geen ruimte tussen zit). Dan lees je de juiste maat af. Neem je de kant waar nog ruimte tussen zit dan kom je achterafbedrogen uit.

dit is anders bij een bollende ring, waar het middelpunt, dus punt met de kleinste diameter, in het midden van de ring. Die moet je hier dan ook op aflezen en niet zoals bij de vlakke ring, het onderste lijntje.

Verschillende printbare ringmeters

Je kunt ook gebruik maken van verschillende printbare versies van maattabellen en papierstrookjes. Dit zijn realistische printbare templates die je kan uitknippen en je maat mee kan meten.

Er bestaan zelfs kartonnen maattabellen waar je je ringvinger doorheen kan steken door verschillende uitgesneden gaten met een maatvoering zodat je op deze manier je ringmaat kan achterhalen.

Ringsizer

Ringmaten - Je ringmaat meten met een ringsizer
Ringmaten – Je ringmaat meten met een ringsizer

De ringsizer is een plastic meetinstrumentje die je rond je vinger doet, net als een ring, waarmee je de diameter van je vinger meet. Het geeft een eerste indruk van je maat van desbetreffende vinger aan de hand (links of rechts) waar je deze wil gaan dragen. Met name ringen met een vlakke binnenzijde zijn hiermee goed na te boosten gezien de ringsizer een vlakke binnenzijde heeft. Een bollende ring zou dan een halve tot hele (omtrek)maat kleiner moeten. Voorbeeld: De ringsizer geeft maat 57 aan, maar de ring die je koopt heeft een bollende binnenzijde, dan is het beter voor een maat 56 te kiezen.

Als je 57 omrekent in een diameter, dus deelt door 3,13 (pi) krijg je de diameter maat. Maat 57 is een maat tussen 18,00 – 18,25 beter en maat 56  komt dan uit tussen 17,75 – 18,00. Dus een een van deze maten is beter dan de groter

Maatstok

Ringmaten - Je ringmaat meten met een ringenstok
Ringmaten – Je ringmaat meten met een ringenstok

Heb je een maatstok voor handen dan is dit een efficiënte manier om direct de maat te achterhalen. Je doet de ring om de stok en deze blijft steken op de maat van de ring. Let wel, wederom is hier het aflezen een belangrijk gegeven. Als de ring een recht binnenzijde heeft dan is de maat van de ring de

dit is anders bij een bollende ring, waar het middelpunt, dus punt met de kleinste diameter, in het midden van de ring. Die moet je hier dan ook op aflezen en niet zoals bij de vlakke ring, het onderste lijntje.

De ringenbos

Ringmaten - Je ringmaat meten door middel van een ringenbos
Ringmaten – Je ringmaat meten door middel van een ringenbos

De ringenbos spreekt voor zich. Een heleboel verschillende maten met verschillende maatvoeringen die je fysiek kunt passen. Deze zijn er in het ijzer en in het plastic. Ook hier geldt weer dat er verschillend uitvoeringen zijn om maar zo dichtbij de juiste profiel te komen om de maat zo goed mogelijke te kunnen nemen.

 

Ringmaten - Je ringmaat meten door middel van plastic ringenbossen
Ringmaten – Je ringmaat meten door middel van plastic ringenbossen

Pasringen in een ringenbox

Dit is een door vol met verschillende pasringen die je wederom, zoals de ringenbos, echt om kan doen om te zien of de ring lekker zit om je vinger en deze goed over de knokkel kan bijvoorbeeld. Het is een wat luxere manier van meten en niet iedereen heeft zo’n ringenbox in huis.

Ook hier is het wel van belang dat het profiel van de ringen in in de ringenbox overeenkomen cq. dichtbij het profiel en breedte liggen van de te kopen ringen. Vaak zal het dan ook gebruikt worden (afhankelijk van de breedte van de ringen in de ringenbox) bij trouwringen of bredere verlovingsringen of diamantringen die gegeven kunnen worden als jubileumringen. Meteen een cadeautip! 🙂

Ringmaten - Je ringmaat meten door middel van pasringen
Ringmaten – Je ringmaat meten door middel van pasringen

Zelf een goed passende ring meenemen en op laten meten

Kom je er zelf niet uit en ben je in de gelegenheid een ring mee te ‘smikkelen’ zonder dat de partner het weet dan kun je deze ook meenemen. Het is van belang dat de ring dan wel om dezelfde vinger goed zit waar de nieuwe ring gedragen gaat worden. Uiteraard hebben we zelf verschillende solide meetmethoden als een maatstok en schuifmaat om de maat van de ring die je mee hebt genomen te meten. Van belang is wel in de gaten te houden dat de nieuwe aankoop dezelfde cq. een geheel ander profiel en breedte heeft waar we rekening mee moeten houden.

Lees voor bepalen van de juiste hand het artikel: Aan welke hand draag ik mijn ringen? Hierin staan tal van voorbeelden , wellicht zit jullie situatie er ook bij.

10 Tips om je ringmaat op te meten

1. Het kan voorkomen dat bij het afnemen van de ringmaat dat een tussenmaat het beste past. In dit geval kun je deze het beste afronden naar boven, naar de grotere maat.

2. Breedte heeft invloed op de juiste maat van de ring voor jouw vinger. Ben je verliefd geworden op een bredere ring, dan is het raadzaam een halve maat groter te nemen dan de maat die je heeft opgemeten (met smallere) pasringen. Bredere ringen hebben meer weerstand bij het omdoen bij het dikste deel van de vinger en zijn hierdoor vaak te klein. Dit werkt andersom op dezelfde manier.  Bestel dus bij een smalle ring (circa 2,0 mm) altijd een halve maat kleiner.

3. Ringen die aan de bovenzijde bredere zijn en aan de onderzijde smal kun je de maat aanhouden welke je hebt opgemeten.

Voorbeeld van ring die zwaarder aan de bovenzijde is da aan de onderzijde
Voorbeeld van ring die zwaarder aan de bovenzijde is dan aan de onderzijde

Dit is ook een typisch voorbeeld van een ring met een vlakke(re) binnenzijde. Deze ringen zijn overigens ook smal aan de onderzijde en is het belangrijk goed te kijken dat de ringenbos of de pasringen niet te breed zijn om een te grote maat te bestellen.

4. Omdat je linkerhand en rechterhand van elkaar verschillen qua maat is de beste manier om je ringmaat te meten om de vinger waar je de ring ook daadwerkelijk wil gaan dragen.

5. Het beste kun je de ringmaat meten wanneer er een gemiddelde temperatuur is. Zijn jouw handen warm en opgezet op het moment van de ringmaat opmeten? Meet jouw ringmaat dan nog eens op wanneer dit niet het geval is en bekijk wat hierin het verschil is.

6. Veel mensen hebben een brede knokkels. Dit is zo’n punt van de vinger die het grootst is in diameter, anders gezegd waar de omtrek van de vinger het grootste is. Het is verstandig dan je dan een maat bepaalt die best wel strak over de knokkel gaat. Doe je dit niet dan gaat de ring ‘rinkelen’ om de vinger, anders gezegd, de ring zit veel te los en beweegt hierdoor vrij over het onderste deel van vinger. Tevens gaat de ring snel draaien en scheef staan (door het huisvlies tussen de vingers) en met name bij ringen met een middensteen (die zijn top zwaarder) is dit niet lekker dragen.

7. Van belang is wanneer je bijvoorbeeld voor je werk, sport of hobby je ring vaak om en af moet kunnen doen. Overleg dit en neem dan een fractie grotere maat gezien het anders elke keer een ‘worstelpartij’ word met als gevolg dat de ring op den duur niet meer om wordt gedaan omdat het lastig en vervelend is. Dat is natuurlijk zonde. Op deze manier gaat de ring wat gemakkelijker af en aan en is het een minder moeite.

8. Handen zijn doorgaans in de zomer meer opgezet zijn dan in de winter. Het is dus verstandig hier dus rekening mee met het opmeten van je ringmaat. Je weet van jezelf ook in hoeverre dit voor jou van toepassing is. Niet iedereen is anders en de een heeft daar meer last van dan de ander.

9. Ben je niet zeker van de maat en je wil graag een gravure in of op jouw ring? Wacht dan toch even voor de zekerheid tot je de ring in huis hebt en daadwerkelijk hebt gepast. Een ring die is gegraveerd mag namelijk niet meer geretourneerd worden.

10. Twijfel je te veel over je ringmaat? Laat deze dan gewoon opmeten tijdens de afspraak als het om trouwringen gaat of neem de ring die je mooi vind mee en regelen we achteraf alle maatvoeringen als de geheimhouding er af is. Dan hebben nemen we achteraf de juiste vingermaat af. Het is dan wel verstandig ook te overleggen of er nog een gravure in gegraveerd moet worden, dat kan dan allemaal in één keer.

Overzicht meest gangbare ringmaten

Onderstaande tabel geven de verschillende maatvoeringen weer die in Nederland en België gebruikt worden. Wat betreft de grootte van de maat, zijn dit gemiddelden. Het is uiteraard ook gewoon mogelijk als man dat je vingeromtrek binnen de aangegeven damesrange valt, alsook dat je als dame binnen een kindermaat kan vallen of herenmaat.

Ringmaten | Maattabel - kindermaten, damesmaten en herenmaten ringen
Ringmaten | Maattabel – kindermaten, damesmaten en herenmaten ringen

Oranje: kindermaten
Rood: damesmaten
Donkerblauw: herenmaten

TrouwringenLounge |NL

1e klas ringen voor een next-level bestemming

EXPRESS THIS JOURNEY 

Volg ons op:

 Instagram

 Facebook

 Pinterest

Afspraak maken?

– Telefonisch  0527 – 28 12 34
– Bericht via WhatsApp +31 (0)6 – 25 39 46 21
– Een DM via Facebook of Instagram
– Mail naar afspraak@trouwringenlounge.nl
– Via het afspraakformulier op de website

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Afspraken van maandag t/m zondag tussen 09:00 – 20:00 uur

Overige Bedrijfsgegevens:

Kvk nr.           39095144
BTW-ID nr.  NL001658538B76